Καθαρά, ξάστερα και Ομιλίτικα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μιας και δεν υπάρχει κανένα θέμα να σχολιαστεί επί τούτου, ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule διάφορα θέματα της “ασπρόμαυρης” επικαιρότητας με έναν… διαφορετικό τρόπο.

– Ο ΟΦΗ έχει μείνει με 13 μόλις ποδοσφαιριστές και αν συνεχιστεί αυτή η… κακοδαιμονία βλέπουμε κανέναν… Κασμερίδη να παίζει “μπακότερμα”. Άλλωστε είναι ένας από τους ελάχιστους τερματοφύλακες που έχουν σκοράρει στα ελληνικά γήπεδα. Μην το ξεχνάμε αυτό…

– Είτε το πρωτάθλημα ξεκινήσει στις 6 του Σεπτέμβρη, είτε όχι το σίγουρο είναι ότι ο ΟΦΗ δεν εμφανίστηκε έτοιμος στα μεταγραφικά του ζητήματα. Ναι μεν υπήρξε ένας βαθμός ετοιμότητας και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι μέσα σε 10 ημέρες αποκτήθηκαν 15 – 16 ποδοσφαιριστές αλλά στα δύσκολα υπήρξε μια κωλυσιεργία.

– Σαν… “100αρης” σπρίντερ κατέβηκε στο γήπεδο ο Γιάννης Πολεμαρχάκης – λίγα λεπτά μετά τον τραυματισμό του Νικολόπουλου. Ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ παρακολουθούσε το φιλικό από το μπαλκόνι και μόλις πληροφορήθηκε τα δυσάρεστα νέα, κατέβηκε αμέσως πηγαίνοντας πάνω από το παιδί προκειμένου να του συμπαρασταθεί. Κίνηση που σχολιάστηκε ιδιαίτερα και θετικά…

– Συζητείται έντονα το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δεν έχει δώσει ακόμα κανένα φιλικό στο “Γεντί Κουλέ”. Όσο να ναι, έπρεπε στον ΟΦΗ να το “τρέξουν” το θέμα λίγο παραπάνω προκειμένου οι παίκτες να πάρουν μια γεύση από το κεντρικό γήπεδο. Ήδη βρισκόμαστε στο πρώτο 20ημερο της προετοιμασίας και η ομάδα δεν έχει κάνει ούτε μια προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο.

– Για να τα λέμε και όλα, ορθώς πάρθηκε η απόφαση να γίνει κεκλεισμένων των θυρών το φιλικό παιχνίδι με τα Χανιά. Υπήρξαν κάποιες εικόνες που δεν τιμούσαν τον ΟΦΗ που ως γηπεδούχος φιλοξενεί μια ομάδα στο αθλητικό του κέντρο. Και ο κόσμος, όχι όλος, πρέπει να είναι πιο συγκρατημένος προκειμένου να λείπουν άσχημα περιστατικά που δεν τιμούν ούτε τον ίδιο αλλά ούτε και τον σύλλογο.

– Πολύ… βουβαμάρα έχει πέσει για τη ντροπή που ζει ο ΟΦΗ με τον υποβιβασμό του τμήματος μπάσκετ. Σε άλλες περιπτώσεις, ανώνυμοι (αλλά και επώνυμοι) θα είχαν βγει στις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα ή και στο Facebook προκειμένου να ψάχνουν τους υπαίτιους και τις ευθύνες. Τώρα δεν ενδιαφέρεται άνθρωπος και αυτό δείχνει ότι ορισμένοι “επώνυμοι” νοιάζονται μόνο για την προβολή που έχει το ποδόσφαιρο και όχι (συνολικά) για τον σύλλογο.

– Μήπως πρέπει στον Ερασιτέχνη να αρχίσουν σιγά – σιγά να σκέφτονται το ενδεχόμενο των εκλεγών; Ο Δανδάλης κάποια στιγμή θα “σκάσει” και τότε θα είναι υπόλογοι αρκετοί που βρίσκονται “γαντζωμένοι” από τις καρέκλες τους και τους ενδιαφέρει μόνο η προβολή του ποδοσφαίρου. Ο Ερασιτέχνης πρέπει να ανοίξει τις πύλες του προς τον υπόλοιπο κόσμο, να μην αποτελεί ένα κλειστό club που αποτελεί προνόμιο των λίγων. Και είναι ντροπή για έναν σύλλογο του διαμετρήματος του ΟΦΗ να συμμετέχουν στις εκλογές μόνο όσοι είναι υποψήφιοι!!!

– Στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν έχουν διάθεση να καλλιεργήσουν ένα “εμφυλιοπολεμικό” κλίμα παρότι τους έχουν δοθεί οι αφορμές. Και καλά κάνουν γιατί για να προχωρήσει ο ΟΦΗ θα πρέπει να είναι ενωμένος. Παρότι ορισμένοι βάζουν τρικλοποδιές και το μόνο που θέλουν είναι να δημιουργούν ρήγματα ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και την ομάδα των επιχειρηματιών.

– Ποιος είναι εκείνος που έδρασε αυτοβούλως και πήρε τα κλειδιά αίθουσας του ΒΑΚ προκειμένου να μην την χρησιμοποιήσει η ομάδα ποδοσφαίρου; Τέτοια θεματάκια δεν πρέπει να δημιουργούν ορισμένοι που υποτίθεται ότι δρουν για το καλό του ΟΦΗ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. Ειλικρινα , μερικα πραγματα ξενιζουν. Παρατηρω την υπαρξη ομαδων επιχειρηματιων, μια υοθ τον κο Σηφακη Αντυπα που εχει αναλαβει το ανδρικο ποδοσφαιρικο τμημα και μια αλλη με τους κκ.Κουτεντακηδες που εχουν αναλαβει τις ακαδημιες και υποδομες, και ΟΦΗ 94., αλλα δεν υπάρχει καμμια συνεργασια μεταξυ όλων αυτων. Μου φαινεται πως το βλεπουν ολοι καθαρα επιχειρηματικά kai ;oxi ομιλιτικα. Και όλι ξερουμε τι συμβαινει οταν υπαρχει συγκρουση συμφερόντων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × 1 =