Houston we have a problem…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η επαναλαμβανόμενη κακή εικόνα του ΟΦΗ στο δημιουργικό κομμάτι, η προσπάθεια διοίκησης και ομάδας αλλά και η καθυστέρηση στις μεταγραφές. Σχολιάζει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Είμαι από εκείνους που θέλουν να βλέπουν όλα τα ματς για να έχω εικόνα από το ξεκίνημα μέχρι και το τέλος της κάθε προσπάθειας. Και για αυτόν τον (βασικό) λόγο προτιμώ να περνάω τα καλοκαίρια μου στην προετοιμασία του ΟΦΗ από το να κάνω διακοπές. Έτσι, έχω εικόνα από τα… πάντα. Αλλά ας μην περιαυτολογώ γιατί δεν πάει και όμορφα.

Στο φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών η εικόνα του ΟΦΗ ήταν απαράδεκτη. Όσο και αν ο Σεροπιάν θέλει να υποστηρίζει τους παίκτες του (και καλά το κάνει), αυτή η εικόνα δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Ναι, έλειπαν βασικά στελέχη που κάνουν την διαφορά σε τέτοια ματς όπως ο Περογαμβράκης, ο Φαμπίνιο, ο Μαρτσάκης όμως όπως και να έχει, αυτή η εικόνα προβληματίζει και μάλιστα πάρα πολύ. Και έτσι όπως πάει το πράγμα, να παρακαλάμε όλοι μας να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 6 του Σεπτέμβρη αλλά κανένα 20ημερο μετά γιατί ο ΟΦΗ θα κάνει δεύτερη προετοιμασία με τις αφίξεις που θα γίνουν.

Αρχικά θα ξεκινήσω από τις προσπάθειες της διοίκησης. Κανένας δεν αμφιβάλει ότι προσπαθούν και πως κάνουν ότι μπορούν προκειμένου ο ΟΦΗ να κάνει μια νέα αρχή. Όπως δεν μπορεί να αμφιβάλει κανένας για το γεγονός ότι σε έναν μήνα μέσα έχουν δώσει ένα σημαντικό ποσό για τα τρέχοντα λειτουργικά έξοδα που “τρέχουν” στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι ίδιοι είναι που πρέπει να προστατεύουν την επένδυση τους. Γιατί ο ΟΦΗ είναι η επένδυση όλων αυτών των ανθρώπων και κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει αυτό το γεγονός. Και ο μοναδικός τρόπος για να προστατεύσουν την επένδυση τους είναι να την ενισχύσουν μεταγραφικά γιατί από το πρώτο φιλικό “φωνάζει” το που χρειάζεται προσθήκες.

Δεν θα αδικήσω, ούτε τους ποδοσφαιριστές αλλά ούτε και τον Σεροπιάν. Αυτά τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και είναι κρίμα για ορισμένους ποδοσφαιριστές να παίζουν 90λεπτα, σχεδόν σε όλα τα φιλικά και να μην υπάρχει περιθώριο αντικατάστασης τους κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Το που είναι το πρόβλημα, ειλικρινά δεν μπορώ να το εντοπίσω. Και πραγματικά, μακάρι όσοι τα διαβάζουν αυτά να καταλάβουν πως είναι προϊόν και αποτέλεσμα προβληματισμού και όχι… περίεργων δολοπλοκιών. Όσο θέλουμε εμείς το καλό του ΟΦΗ, άλλο τόσο το θέλουν και εκείνοι που βρίσκονται μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τέλος, θα πω κάτι για τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας. Ασφαλώς και οι τιμές δεν είναι υψηλές. Είναι εναρμονισμένες με την κατηγορία που παίζει ο ΟΦΗ. Όχι όμως και να υπάρχει γκρίνια γιατί στο κάτω – κάτω ο ΟΦΗ είναι και όχι καμία ομάδα του χωριού για να ξεφτιλίσουν τις τιμές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

14 σχόλια

  1. Ήταν που θα γινόταν σωστός σχεδιασμός και 600,000 για μεταγραφές. Για άλλη μια φορά το όνειρο φεύγει σιγά σιγά… Λυπάμαι αλλά δεν θα ανεβούμε ούτε σε 3 χρόνια….

    1. Νίκο η ομάδα θα βγει και δεν θα έχει πρόβλημα…

  2. Δεν είναι δυνατόν να βγουν αξιόπιστα συμπεράσματα για τον ΟΦΗ στον αγώνα του με τα Ζωνιανά για διάφορους λόγους! Θυμηθείτε στον αγώνα πρωταθλήματος πόσα γκολ θα βάλει ο ΟΦΗ σ’αυτή την ομάδα!
    Για μένα σοβαρό κριτήριο για το τι ομάδα θα δούμε φέτος αποτελεί ο αγώνας με τον Πλατανιά τον οποίο και είδα!Μια ομάδα με τέλεια αμυντική λειτουργία,ομάδα με προσωπικότητα,που έβγαζε υγεία μέσα στο γήπεδο!Με τις προσθήκες που θα γίνουν μπροστά πιστεύω ότι ο ΟΦΗ θα κάνει περίπατο στο πρωτάθλημα και θα βάλει τις βάσεις και για την ομάδα της επόμενης περιόδου όπου θα πρέπει να είναι ξανά πρωταγωνιστής!

  3. Να υποθέσω οτι τα παλικάρια που βάλανε τα 600 χιλιάρικα – άν τα βάλανε – γνωρίζουν οτι αν δεν ανεβάσουν την ομάδα κατηγορία θα φάνε κλώτσο… δέν θα έχουν δεύτερη ευκαιρία… κάποιοι περιμένουνε τη σειρά τους… ας το λάβουν σοβαρά υπόψην τους…

    1. Μάνο λεφτά έχουν βάλει οι άνθρωποι. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

  4. Παιδιά ο Ο.Φ.Η πρέπει οπωσδήποτε να ανεβεί κατευθείαν στην Football League και όπως βλέπω με την ομάδα που έχει τώρα δεν θα το καταφέρει αυτοί που ανέλαβαν πρέπει να πάρουν παίκτες και κάτι ακόμα που δεν ήταν καθόλου ωραίο ήταν ότι αποχώρησαν ο Γιαγκιόζης που ήταν ένας ταλαντούχος τερματοφύλακας για να πάρουν τον τελειωμένο Κασμερίδη αυτό ήταν μεγάλο φάουλ και θεωρώ και στην υπόθεση Μονιάκη δεν λειτούργησαν σωστά ως διοίκηση.

    1. Γιάννη το θέμα του Γιαγκιόζη το έχουμε εξαντλήσει. Ήταν δική του επιλογή να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ.

  5. Εδω πηρανε τον σεροπιαν και εσεις πιστευατε πως θα καναμε ομαδα??άπο λαθη σε λαθη ουτε τον αναστοπουλο κρατησανε ουτε και πολλους παικτες μονο πηγανε και πηρανε κατι παιχτακια της σειρας πηρανε και τον σεροπιαν και καποιοι οπως ο κυριος σαρρης παρολο που τον συμπαθω και τον ακουω καθημερινα δεν εβλεπε το καμπανακι πιυ κτυπουσε και τις βλακειες που εκανε και συνεχιζει να κανει η διοικηση μονο γραφαμε πηρε φορ και δεν σταματαει η οφη πμαδα για σουπερ λογκ ο οφη κοκ. Κσι τωρα προβληματιζομαστε!!

    1. Μανώλη το καμπανάκι το έχω χτυπήσει γιατί χρειάζεται τώρα. Βλέπω ότι το έχουν καταλάβει και οι ίδιοι, για αυτό προχώρησαν στην απόφαση ενίσχυσης.

  6. Εμένα το όλο σκηνικό μου θυμίζει ΣΗφακη -Παπαβασιλείου με τους αντίστοιχους ανεκδιήγητους παίκτες απο τον σωρό….η διοίκηση ο προπονητής το ρόστερ είναι επιπέδου τοπικού…άραγε γιατί αποχωρησε ο Παπακαλιάτης?

    1. Ούτε το ρόστερ, ούτε ο προπονητής είναι επιπέδου τοπικού. Μην τα μηδενίζουμε όλα. Ξεκίνησε μια προσπάθεια από το μηδέν και ασφαλώς χρειάζεται στήριξη. Όπως στήριξη χρειάζονται και οι άνθρωποι που βρίσκονται στην ομάδα. Και οι ίδιοι πρέπει να προστατεύσουν την επένδυση τους.

  7. εχετε ξεχασει που ημασταν και τα τραγελαφικα που συνεβαιναν τα προηγουμενα χρονια με αεριτζηδες απο δω και απο κει και πανηγυρτζηδες που αφησαν χρεη φεσια ρημαγμενες εγκαταστασεις και οσα εχουν δει το φως της δημοσιοτητας και ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι ουτε τα μισα και οδηγησαν στο μοιραιο.
    H κατηγορια δεν εχει εσοδα,βρεθηκαν καποιοι να αναλαβουν με δικα τους εξοδα,ναι ειναι απειροι αλλα δειχνουν να εχουν σχεδιο και προοπτικη και οχι φουμαρα οπως οι προηγουμενοι που ηταν διαχειριστες εσοδων εξοδων και ουτε αυτο δεν εκαναν σωστα,για να μην πω τιποτα πιο χοντρο.
    Αν θελει καποιος να ειναι επαγγελματιας γκρινιαρης και συνομωσιολογος γουστο του,αλλα ας μην δηλητριαζουμε μια νεα προσπαθεια απο την αρχη.
    Οποια λαθη γινονται δεκτο να τονιστουν αλλα αλλο αυτο αλλα η συνεχης μιρλα.
    Επισης με ολη την καλη διαθεση προς τον Μ.Σαρρη,νομιζω εχεις κοντη μνημη για το τι βλεπαμε και τι εγραφες τα προηγουμενα χρονια,για παικτες,προετοιμασιες,διοικησεις,προπονητες κτλ, και ποτε και ποσο εκανες κριτικη σε αλλες διοικησεις και σχεδιασμο ομαδας.
    Δε θελω να πιστεψω οτι δεν εχεις αισθηση της γενικοτερης καταστασης και της ομαδας αλλα και γενικοτερα,αλλα κατι τετοιο βγαζεις.

    1. Βαγγέλη μου καλό είναι να μην έχει κανένας κοντή μνήμη. Εγώ ούτε “μίρλας” είμαι, ούτε καταστροφολόγος. Και ασφαλώς σέβομαι τους ανθρώπους που ανέλαβαν τον ΟΦΗ σε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Και σε καμία περίπτωση δεν γκρινιάζω, ούτε αφήνω υπόννοιες για το κύρος τους. Έγραψα κάποια πράγματα που αφορούν το αγωνιστικό τμήμα και ΜΟΝΟ. Το ότι η ομάδα θέλει μεταγραφές δεν νομίζω ότι πρέπει να είσαι δημοσιογράφος ή οπαδός για να το αντιληφθείς.

  8. Δυστυχώς τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Οι διοικούντες έχουν σκοπό η ομάδα να ανεβαίνει με το πλοίο για τα εκτός έδρας παιχνίδια στην Αθήνα. Μάλιστα κάποιος πρότεινε η ομάδα να μένει στο πλοίο μέχρι την έναρξη του αγώνα!!! Μιλάμε για ερασιτεχνισμούς… Πρόταση στο Μονιάκη δεν έκαναν καν, δεν κράτησαν το Ροβιθη, ουτε ήθελαν τον Αναστόπουλο για προπονητή που θα μπορουσε λόγω γνωριμιών να σου φέρει2-3 καλους παικτες με λογικά λεφτα. Το μπάτζετ για παίκτες μέχρι στιγμής δεν έχει ξεπεράσει τις 300 χιλ. Πρεπει επειγώντος να διορθωθούν πολλά πράγματα για να μπορέσει η ομάδα να ανέβει στη Β.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 + 1 =