Το πρώτο στοίχημα του ΟΦΗ του Νιόπλια…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δύο ημέρες πριν δούμε το νέο ΟΦΗ που όλοι ευχόμαστε ότι θα είναι διαφορετικός ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το πρώτο στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί.

Με το ρόστερ που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο μήνα, είναι υπερβολή και γραφικότητες το να συζητάμε αν μπαίνει σε διαπραγμάτευση η πλήρη ανωτερότητα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Πλέον, από εδώ και στο εξής μένει να το δούμε και μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα συζήτησης που πιστεύω ότι θα την κάνουμε από το απόγευμα της Κυριακής και μετά.

Ωστόσο, ο ΟΦΗ που όλοι ευελπιστούμε (και πιστεύουμε) να δούμε στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος έχει μπροστά του και ένα πολύ σημαντικό στοίχημα που τον αφορά και εξαρτάται από εκείνον. Το στοίχημα λέγεται η μεγάλη επιστροφή του κόσμου στο “Γεντί Κουλέ” όπου οι γεμάτες εξέδρες έχουν λείψει καθ όλη την διάρκεια της φετινής σαιζόν (με εξαίρεση ελάχιστα παιχνίδια). Και αυτό είναι κάτι για το οποίο βέβαια δεν ευθύνεται συνολικά ο κόσμος αλλά και η ίδια η ομάδα.

Αν θυμηθείτε το παιχνίδι με την Κηφισιά όπου βρέθηκαν στο γήπεδο περισσότεροι από 5.000 φίλαθλοι, θα καταλάβετε το γιατί ο κόσμος ήταν εκεί και απουσίαζε στην συνέχεια. Το θέμα ήταν καθαρά αγωνιστικό και προερχόταν από την κακή πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα. Ούτε θέμα δυσπιστίας προς την Διοικούσα έχει προκύψει, ούτε ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για την ομάδα. Το αντίθετο θα έλεγα ότι ισχύει μέχρι τώρα.

Όμως οι “σφαλιάρες” που έφαγε ο ΟΦΗ αγωνιστικά (και μόνο αγωνιστικά) δεν ήταν λίγες για να κάνουν τον κόσμο να ξενερώσει και να απομακρυνθεί από το γήπεδο. Ήταν αρκετές και για αυτόν τον λόγο μειωνόταν ο κόσμος Κυριακή με Κυριακή. Αμφισβητεί κανένας ότι ο ΟΦΗ αν κέρδιζε στον Ταύρο, στο παιχνίδι με τον Εθνικό το γήπεδο θα έπαιρνε φωτιά; Αλλά ήρθε τότε αυτό το ξενέρωμα με αποτέλεσμα να μην πάει ο κόσμος στο γήπεδο. Σου έλεγε “να πάω να δω τι;” Και δεν είχε άδικο γιατί παρακολουθούσε μια ομάδα που ήταν πότε κρύο – πότε ζέστη με ελάχιστη σταθερότητα στο φετινό πρωτάθλημα.

Αυτό είναι λοιπόν το πρώτο στοίχημα που καλείται να κερδίσει ο ΟΦΗ του Νιόπλια και των σημαντικών μεταγραφών που έγιναν τον Γενάρη. Να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο και οι εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” να είναι γεμάτες με κόσμο.

Ο ενθουσιασμός από την έλευση του Νιόπλια και τις ηχηρές – για τα δεδομένα της κατηγορίας και όχι μόνο – μεταγραφές έγιναν και μένει αυτός ο “ενθουσιασμός” να μετατραπεί σε πράξη. Άλλωστε, το “Γεντί Κουλέ” δεν έχει πάρει φωτιά φέτος και αυτό είναι κάτι που αποτελεί θέμα συζήτησης για ολόκληρο τον οργανισμό που λέγεται ΟΦΗ. Πως μπορούμε να συζητάμε για restart, επανεκίννηση και άμεση επιστροφή του ΟΦΗ όταν ο κόσμος απουσιάζει;

Όμως επαναλαμβάνω: Ο κόσμος δεν φταίει που δεν πάει στο γήπεδο. Ο ίδιος ο ΟΦΗ έχει την ευθύνη και από εκείνον εξαρτάται αποκλειστικά η επιστροφή του στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. Έχεις δίκιο μια κρύο και ζέστη μας είχε και φάνηκε και εδώ στην Αθήνα στην Γλυφάδα ήμασταν 500 στη Ραφήνα ούτε 100. ελπίζω στη Κηφισιά να κάνουμε πάλι κερκίδα όπως στη Γλυφάδα. Άντε να δούμε και την εποχή Νιοπλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

sixteen − 14 =