Η μιζέρια και η λιγοψυχία ας μείνουν μακρυά από τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αυτό το κείμενο ήθελα να το γράψω εδώ και αρκετό καιρό όμως δεν έβρισκα την αφορμή για να το κάνω. Την βρήκα μετά το σημερινό θρίλερ όταν μπόρεσα να τσεκάρω για ακόμα μια φορά ποιοι στενοχωριούνταν στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αχαρναϊκό και ποιοι ασκούσαν πολιτική. Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule.

Η σημερινή νίκη του ΟΦΗ επί του Αχαρναϊκού μου έδωσε την ευκαιρία να αντιληφθώ, για ακόμα μια φορά, κάτι σημαντικό: Ότι πράγματι στην κοινωνία του ΟΦΗ υπάρχουν άνθρωποι – μειοψηφία ευτυχώς που δημιουργούν επίτηδες μιζέρια. ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Δεν αναφέρομαι στον κόσμο που έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική. Η καλοπροαίρετη κριτική είναι δείγμα υγείας και σε μεγαλύτερο βαθμό υγείας βοηθάει και τον οργανισμό που λέγεται ΟΦΗ να βελτιωθεί και να κοιτάξει μπροστά. Να γίνει καλύτερος και να μάθει από τα λάθη του.

Όχι δεν αναφέρομαι σε εκείνους που σχολιάζουν καλοπροαίρετα με μοναδικό γνώμονα την αγάπη τους για την “καψούρα” που λέγεται ΟΦΗ. Είτε είναι φίλοι μου, είτε όχι – γνωρίζουν πολύ καλά ότι το αυτό το κείμενο δεν αναφέρεται σε εκείνους. Άλλωστε, αυτοί που βλέπουν τον ΟΦΗ ως “καψούρα” είναι εκείνοι που ξεροσταλιάζουν στις εξέδρες και περιμένουν το γκολ για να γυρίσουν χαρούμενοι στα σπίτια τους.

Αυτό το κείμενο ήθελα να το γράψω εδώ και αρκετό καιρό όμως δεν έβρισκα την αφορμή για να το κάνω. Την βρήκα μετά το σημερινό θρίλερ όταν μπόρεσα να τσεκάρω για ακόμα μια φορά ποιοι στενοχωριούνταν στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αχαρναϊκό και ποιοι ασκούσαν πολιτική. Εδώ και καιρό ήθελα να γράψω αυτό το κείμενο όταν αντιλήφθηκα ότι υπάρχουν φίλαθλοι του ΟΦΗ που νομίζουν ότι μπορούν να ασκούν πολιτική στον σύλλογο. Το αντιλήφθηκα και κατάλαβα ότι τελικά το πρόβλημα τους δεν ήταν ο Πουλινάκης και ο κάθε Πουλινάκης. Το πρόβλημα τους δεν είναι συγκεκριμένα πρόσωπα. Το πρόβλημα τους είναι ότι προσπαθούν να ασκήσουν πολιτική ενώ δεν είναι αυτή η δουλειά τους.

Αυτή η μιζέρια που δημιουργείται στην ομάδα και η οποία, να γνωρίζετε, ότι περνάει εντός των τειχών της. Το είπε και ο Νιόπλιας μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Η καλή πίεση δημιουργεί ευχάριστα αποτελέσματα ενώ η “καφενειακή” πίεση φέρνει εντελώς τα αντίθετα.

Αυτά τα προβλήματα δημιουργούνται από φιλάθλους που έχουν χάσει τον ρόλο τους στην σχέση τους με την ομάδα. Έχουν ξεχάσει ότι είναι απλοί φίλαθλοι και όχι… υποψήφιοι πρόεδροι ή μέτοχοι του ΟΦΗ. Και δημιουργούν ένα περίεργο σούσουρο γύρω από την ομάδα με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας άνευ λόγου προβληματισμός για το μέλλον του ΟΦΗ.

Το είπε και ο Νιόπλιας μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιγιάλειο: “Κερδίζουμε, χάνουμε και δεν γελάει κανένας”. Είναι λόγια με ιδιαίτερη εμφάση και τα οποία δείχνουν την “άρρωστη” κατάσταση που προκαλείται από ορισμένους.

Κάνει μεταγραφές ο ΟΦΗ – εκείνοι απαντούν με καταστροφή και ισοπέδωση. Δεν κάνει μεταγραφές ο ΟΦΗ, πάλι σεισμός και καταποντισμός.

Γνωρίζω ότι το παρόν κείμενο θα προκαλέσει κάποιους τριγμούς επειδή το Gentikoule έχει, άθελα του, αναδειχθεί σε μια από τις κορυφαίες αθλητικές ιστοσελίδες της Κρήτης και αυτό είναι κάτι που το οφείλει σε όλους εσάς. Και επειδή το οφείλω σε όλους σας, οφείλω – από υποχρέωση απέναντι σας – να γράφω τα πράγματα με το όνομα τους.

Το σημερινό παιχνίδι και η εξέλιξη του έβγαλαν πολλά στην φόρα και κυρίως εξέθεσαν εκείνους που περίμεναν στην γωνία (ανεξάρτητα από την τραγική εμφάνιση του πρώτου 45λεπτου) τον ΟΦΗ. Έχω αρχίσει και το πιστεύω πλέον ότι αρκετοί δεν χάρηκαν που κέρδισε ο ΟΦΗ γιατί περίμεναν στην γωνία για να περάσει το δικό τους και παράλληλα να πουν “εμείς σας τα λέγαμε, εσείς που είστε τόσο καιρό;”

Δεν θα πω πολλά περισσότερα όμως είμαι σίγουρος πλέον ότι ο περισσότερος κόσμος έχει αντιληφθεί τα παιχνίδια αυτής της μειοψηφίας και δεν ασχολείται πλέον. Όμως δεν θα πω πολλά περισσότερα επειδή (αυτές τις ημέρες ειδικά) πολλοί περιμένουν στην γωνία και εγώ δεν πρόκειται να τους δώσω την χαρά να βγάλουν προς τα έξω τα μίζερα συναισθήματα τους.

Όμως γνωρίζω πολύ καλά πλέον ότι στημένοι υπάρχουν και μοναδικό τους μέλημα είναι να δημιουργούν προβλήματα στον ΟΦΗ. Και εμφανίζονται ακόμα περισσότεροι όταν η ομάδα παρουσιάζει αγωνιστικά προβλήματα ή αποτυγχάνει στο πρωτάθλημα. Κανένας δεν είπε ότι ο ΟΦΗ τα έχει πάει εξαιρετικά μέχρι τώρα και σίγουρα θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Όμως άλλο η κριτική και άλλο η ισοπέδωση. Είναι δύο έννοιες, αντίθετες η μια με την άλλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

25 σχόλια

  1. Πολύ σωστός ρε Μάνο, κούρασαν οι συγκεκριμένοι, κουραστήκαμε όλοι… Πες τα επιτέλους….

    Γιάννης

  2. Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΙΖΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΟΜΠΛΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ!!!!!!!!!ΟΦΗ ΜΙΑ ΖΩΗ….

  3. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ,ΜΠΡΑΒΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ,ΕΒΡΙΖΑΝ ΠΙΟΝ,ΤΟ ΝΙΟΠΛΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ ΠΟΥ Ν ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΕΛΕΓΑΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΠΙΑ,ΜΕ ΤΗ ΚΟΛΟΠΕΤΗΝΙΤΣΑ.ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ Σ ΑΥΤΟΥΣ,ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΠΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΚΑΙ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ superleage.ΕΙΤΕ ΦΕΤΟΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΕ ΝΑ ΚΟΟΥΤΣΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΥΠΟΥ ΠΑΟ,ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑ ΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΚΗΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΚΡΑΙΑ ΑΝ ΕΧΕΤΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΟΝΕΙΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΕΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΔΟΥ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ,ΑΛΛΙΩΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ.

  4. καλα τα λες Μανωλη.. ειναι πολυ νωρις ακομα για να λεμε οτι δεν βγαινουμε και τα σχετικα….στο τελος θα κανουμε ταμειο και τοτε θα τους κρινουμε ολους…μαζι και τους εαυτους μας….οφαρα for ever!!!!!!

  5. Καλά τα λες
    αλλά για ποιούς μιλάς?
    και γω γνωρίζω ένα σορό κόσμο που υπονομευουν και χαίρονται με τις πικρες μας
    αλλά ρε συ, εδω αναφέρθηκε και ο Νιόπλιας σε αυτούς. Δηλαδή ποιοί είναι? Απλοί φίλαθλοι ή μήπως παίζουν και κάποιον επιπλέον ρόλο πχ δημοσιογράφοι ή… ακόμα χειρότερα, μέλη της ΠΑΕ?,?

  6. Φυσικά και θα κάνουμε κριτική και θα τους τα χώνουμε όταν μπαίνουν μέσα στο γήπεδο σαν τα μουσκάρια και κουτουλάνε ο ένας τον άλλο.Τι πρέπει δηλαδή να τους λέμε και μπράβο; Στον ΟΦΗ παίζουν και όχι στον Τέλη ή στη Λειβαδιά ΄ή στην στη Καλλονή. Άλλωστε κάποιες φορές ζητάει ο ίδιος ο οργανισμός τους μερικές χριστοπαναγίες για να συνέλθουν. Αυτά και ελπίζω με τον Απόλλωνα να σταθούν στο ύψος που απαιτεί η ομάδα μας και όχι να μπουν πάλι μέσα σαν φοβισμένα κουταβάκια.

  7. OΠΟΙΟΣ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΚΤΩΜΕΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΑΝΟΔΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΟ ΓΙΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΕ 15 ΠΑΙΚΤΕΣ. Ο ΝΙΟΜΠΛΙΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ 14 ΜΕ 15 ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ ΠΙΣΩ, ΒΑΣΙΚΑ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΚΑΝΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗ ΛΑΘΗ. Ο ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

    1. Σωστός Γιώργο, έχουμε τρεις τερματοφύλακες που είναι για Γ Εθνική. Δεν το έβλεπε αυτό ο Νιόπλιας εδώ και καιρό; Αυτός είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός, βλέπεις το πρόβλημα και ψάχνεσαι νωρίς και όχι να περιμένεις την τελευταία ώρα να βρεις αν βρεις κάτι καλό.Γιατί τι να το κάνεις ακόμα κι αν έχεις καλούς αμυντικούς όταν σε κρεμάει συνέχεια ο τερματοφύλακας.

  8. Όλα αυτά που λες συμβαίνουν σε όλες τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Άρα λοιπόν είναι φυσικό και επόμενο να συμβαίνουν και στην ΟΦΑΡΑ μας. Το θέμα είναι τι στεγανά βάζεις εσύ σαν ομάδα και πως προστατεύεσαι από την επιρροή τέτοιων στοιχείων.
    Τώρα όσον αφορά τον Πουλινάκη και βέβαια φταίει και θα φταίει ως υπαίτιος για τη μεγαλύτερη ταλαιπωρία που έχει υποστεί αυτή η ομάδα και ο κόσμος της και θα έλεγα να μην αναφέρεται πλέον ούτε το όνομα του γιατί όλοι ξέρουμε τι συναισθήματα προκαλεί στον απλό και μέσο ομιλίτη που αγαπάει την ομάδα του και μόνο.

  9. Α, και κάτι για το θέμα Μίκιτς. Το δούλεμα ότι και καλά ήθελε να πάει στην οικογένειά του,
    ήταν κοινή συναινέσει με τη διοίκηση;

    1. ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ! ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΕΡΙΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΑΖΙΤΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΡΑΤΣΑ

  10. Απ όλα έχει ο μπαξές.Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή προέχει να μήν μείνεις μακριά από τις δύο πρώτες θέσεις.Η χθεσινή νίκη είναι απο αυτές που λένε επαγγελματικές,που τις παίρνει η φανέλα.Γι αυτό είσαι ΟΦΗ.Όταν στο τέλος κάνεις ταμείο και σου λείπουν οι βαθμοί απο το Μενίδι θα κουτουλάς το κεφάλι σου στον τοίχο.Άσε να δούμε πώς θα περάσουν απο εκεί και οι υπόλοιποι.Ας λείψει η γκρίνια και ας έρχονται αποτελέσματα.Αν χθές χάναμε θα είχαμε μεγάλα θέματα με μία ενδεχόμενη στραβή στη Ριζούπολη.Τώρα είμαστε ζωντανοί.Καλό αποτέλεσμα στον Απόλλωνα νίκη με Λαμία και βούρ να μας κυνηγάνε.Το ότι χρειάζεται καλύτερος σχεδιασμός στις μεταγραφές είναι κάτι που ισχύει,δείχνει να γίνονται στο πόδι…Εδώ θέλουμε βελτίωση και αρκετή θα έλεγα.

  11. Ο ΓΙΏΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΊΚΟΣ ΈΧΟΥΝ ΔΊΚΙΟ. Η ΟΜΆΔΑ ΈΧΕΙ ΣΟΒΑΡΌ ΘΈΜΑ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ. ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΕΊΧΕ ΕΥΘΎΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΎΟ ΓΚΟΛ. ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΈΤΣΙ. ΟΙ ΣΟΒΑΡΈΣ ΟΜΆΔΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΌ ΕΚΕΊ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ. ΧΩΡΊΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙΣ ΤΊΠΟΤΑ

  12. ΦΙΛΕ ΜΑΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΡΑΤΣΑ!ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ.ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ.ΑΚΟΜΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΜΠΑΤΖΕΤ ΕΝΑΣ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ.ΛΑΘΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!ΠΑΝΤΑΚΑΤΙ ΝΕΟ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ.ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ.ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΣΙΜΠΑΝΕ!!!ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΣΤΟΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ,ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΜΑΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΙ ΟΙ ΣΑΒΒΙΔΗΔΕΣ ΟΙ ΜΕΛΙΣΑΝΗΔΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ…..ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!…ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΑΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΚΙ ΑΠΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ?ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!!ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ!!ΙΣΩΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΣΑΝΣΕΡ ΟΜΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕ ΚΟΜΠΟΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑΚΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΕΙΣ.ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΡΕΑΛ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ 5ΑΡΕΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΑΣΠΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΟΔΟΣ!!!!!ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΕΨΕΙ!!ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΡΑΤΣΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΥΓΙΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!

    1. Μπράβο φίλε Αντώνη !!! Συμφωνώ με αυτά που γράφεις !
      Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα γιατί δεν μοιάζει στις μεγάλες !!!

  13. na afisoumai tis malakies kai na kitaxoumai tin omada mas pou mas xtipane apo oles tis mairies o ofi den 8a pai8anei pote giannis irakleio

  14. ΛΟΙΠΟΝ..ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΕΣ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΝΩΣΤΗΚΟΙ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΧΗΜΑ ΕΧΕΙ Η ΜΠΑΛΑ…ΕΣΥ ΜΑΝΟ ΠΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΚΤΛ (ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ)….ΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΑ..Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΑΘΛΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ..ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ…ΚΑΛΩΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ….ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΑΝΟΔΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΦΕΤΟΣ Η ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ…ΚΑΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ ΛΑΘΗ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΣ ΤΑ …ΝΙΚΑΜΕ ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΛΟΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ ΣΤΟ ΜΑΝ ΤΟΥ ΜΑΝ..ΟΧΙ.!ΠΕΣ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚ Ο ΤΑΔΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥΣ ΟΦΗ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΗ ΑΜΑΡΚΑΡΙΣΤΟ…ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ

  15. Μιλησα με καποιους φιλους μου που ειδαν το παιχνιδι..Γενικη εικονα της ομαδας ηταν απαραδεκτη!!Κερδισαμε επειδη ηταν απεναντι μας 100% ερασιτεχνες που δεν είχαν καν αναπληρωματικους και δεν μπορούσαν ουτε αλλαγες να κανουν !!??! σερνοντουσαν στο δευτερο ημιχρονο δηλαδή. Χωρις αμφιβολια η ομαδα αφησε κακιστες εντυπωσεις..

  16. Ευτυχως που οι περισσότεροι ειναι προσγειωμενοι μετα τη χτεσινη νικη.Προσωπικα θα ενιωθα οτι εχει φτασει πάτο η ομαδα αν πανηγυριζα τη νικη κοντρα σε τετοιο αντιπαλο που ηταν ” αυτονοητη”.Ας μπει τουλαχιστον με νοοτροπία νικητη μεθαυριο η ομαδα (γιατί τεχνικά δεν μπορει να αλλαξει κάτι τοσο γρηγορα) και εδω θα ειμαστε για να χαρούμε για τη νίκη κοντρα σε αντιπαλο ανταγωνιστικο..

  17. Εγω τον νομπλια τον εμπιστευομαι, τα προηγουμενα χρονια οπου ειχε παει προπονητης ηταν επιτυχημενος..θα δειτε κοπέλια στο τελος οτι θα μας ανεβασει στην σουπερ λιγκ, ενας λογο παραπανω με εμας ειναι οτι ο οφη μας ειναι η ομάδα της καρδιας του, θα τα καταφερει, εμείς σαν οπαδοι του οφη πρεπει να κραταμε τις νικες που πηρε η ομαδα και που θα παιρνει καθε αγωνιστικη ανεξαρτήτως με ποιον τροπο τις περνουμε…η ομαδα ειναι καινουργια και θελει στηρηξη…ξαναλεω εγω τον νομπλια τον εμπιστεύομαι παρα πολυ και ειμαστε ευλογημενοι που τον εχουμε στην ομαδα μας

  18. Τελικα ορισμενοι εναι για γελια και για κλαματα μαζι.Αν καθισει κανεις να δει ενα ενα ολα τα γκολ που εχουμε φαει θα τραβαει τα μαλλια του .Ολα τα γκολ εινα απο αποκλειστικη ευθυνη του τερματοφυλακα χωρις υπερβολή.Στο χθεσινο παιχνιδι φαγαμε δυο γκολ χορηγια του απαραδεκτου και αχρηστου δερμιτζακη.
    Στην δευτερη αγωνιστικη δεχτηκαμε με την ουραγο καλλονη παλι δυο γκολ επισης χορηγια του αχρηστου δερμιτζακη. Στα τρικαλα και τον αγροτικο αστερα τα ιδια με τον αλλο αναπηρο τον δαυκο.
    Αν το καλοκαιρι οι γυφτοσωτηρες ειχαν παρει τον Τσεναμο τωρα πιθανοτατα να ημασταν ακομα και στην πρωτη θεση και η λαμια δεν θα ηταν τοσο δυνατη αμυντικα και ολα αυτα για μερικα ευρω οι ξεφτιλες αλλα τι απαιτησεις να εχει κανεις απο αυτους τους περιεργους τυπους που εβαλαν τον ιδιο τον ποδοσφαιριστη τον παγκαλο να πληρωσει το συμβολαιο του για να αποδεσμευτει. Ντροπη και παλι ντοπη.Οσο για το χθεσινο, η αντιπαλη ομαδα με τα βιας συμπληρωνε 13 παικτες και
    πανηγυριζεται βρε μαλακες . Σας εχω βαρεθει πια καθε μερα τα ιδια και τα ιδια

  19. Εντελώς άκαιρο και υπερβολικό το άρθρο σου και ειδικά εκεί που λες ότι υπήρχαν άτομα που θελαν η ομάδα να μην κερδίσει. Μερικοί δεν έχουν καταλάβει το μέγεθος του ΟΦΗ .. Στις μεγάλες ομάδες υπάρχει κριτική , χάνουν κερδίζουν.( Ο παναθηναϊκός δεν είχε ούτε 10 χιλιάδες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ) … Και μου κάνει άσχημη εντύπωση που δεν είπατε κουβέντα( τουλάχιστον από εσένα άρθρο δεν είδα) για την τραγική εμφάνιση στο Α ημίχρονο . Εκτός και αν έχετε μνήμη 45 λεπτών ή αν για σας η ομάδα κατέβηκε σωστά στο γήπεδο. Αντ’ αυτού επιλεγείς και ασχολείσαι με το τι λέει ο καθένας στο φειςμπουκ. Και γράφετε άρθρα και διχάζετε τον κόσμο και του βάζετε φίμωτρο και συντηρείτε μια άσχημη κατάσταση που υπάρχει από εποχή Πουλινάκη. Στοχευμενα και υστερόβουλα δείχνουν όλα αυτά ακόμα και αν δεν είναι . Δεν χρειάζονται αυτά γιατί μετά θα βγω και εγώ στη πρώτη στραβή και θα σε κράζω… Θα σου άρεσε??? Το γραφεις και μονος σου «περιμενα καιρο να το βρω αφορμη να το γραψω». Και ρωτω ποια είναι η αφορμή να επιτιθεσαι στον κοσμο που κανει κριτική?? Με απλά λόγια κάνεις αυτό που κατηγορείς στο άρθρο σου. Δε μπορώ ειλικρινά να καταλάβω την αγωνιά σου μερικές φορές…

    1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΤΑΛΩ!!!ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ Ε?ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ!!!!!!ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ ΕΥΡΩ ΣΟΥ?ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ.Η ΑΜΑ ΘΕΣ ΓΙΝΕ ΓΑΥΡΟΣ Η ΒΑΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.ΕΔΩ ΦΙΛΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ..ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΤΕΛΟΣ!Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΙΝΕΙ!!!ΚΑΙ ΑΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΤΖΕΝΑΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ!!!ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΦΙΛΕ!!!ΑΡΚΕΤΑ!!!ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟΤΕ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑΠΟΚΤΗΘΕΙ!!ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ.ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΜΑΣ ΤΟ 2017 ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

  20. αντωνης κατω αρχανες . Μιλας σαν να εισαι ενας απο την διοικηση η σαν καποιος που εχει σχεση μαζι τους. Αν επιλεξω να μεινω σπιτι μου ή να παω στο γηπεδο ειναι κατι που το αποφασιζω εγω και οχι εσυ. Κουμαντο να κανεις στα αμπελια του παππου σου και υφος να πουλας στη μανα σου.Εκφραζω την αποψη μου και λεω παντα αυτα που αισθανομαι χωρις να λοιδορω τις αποψεις των συνοπαδων.
    Εσυ φανταζομαι εισαι οπαδος του ΟΦΗ απο αυτους που τον θεωρουν μεγαλη ομαδα.Πως σου φαινεται λοιπον οταν μια ομαδα γ τοπικου οπως η λαμια παιρνει παιχτη απο μεγαλη ομαδα οπως τον ΟΦΗ.Εγω δεν μπορω να το χονεψω με τιποτα.Πιστευω οτι πρεπει να καλεσετε τον χριστοβασιλη να σας παραδωσει μερικα ιδιαιτερα σχετικα με την διοικηση μιας ομαδας.Πως γινετε αυτος μονος του να εχει βγαλει τον πας απο το τελμα που μεχρι πριν απο μερικα χρονια ηταν στην ιδια θεση με εμας και δεν επαιρνε αδεια και εσεις 10 επιχειρηματιες του π….. να μην μπορειτε να συγκεντρωσετε ενα αξιλογο μπατζετ ,δεν μπορω να καταλαβω.Αν παλι δεν μπορειτε τουλαχιστον σταματηστε να κοριοδευετε τον κοσμο με την ανοδο και την ανοδο.Με 500.000 , μπατζετ ξεχαστε την ανοδο. Θελω να σχολιασω την κατασταση του αγωνιστικου χωρου.Ρε πως το καταντησατε ετσι το χορταρι ? .Ουτε 100 ευρω δεν εχετε να παρετε σπορο. Τοσο διακονιαρηδες πια.Μου θυμιζει κατι ξερα γηπεδα του 90 το 2017.Τελος ο Ο.Φ.Η οπως και καθε ομαδα ανηκει στον λαο του και μονο.Θα ανεχεστε και την κριτικη και την πιεση και αν σας αρεσει αλλιως να ξεκουμπιστειτε να πατε στο διαολο .

  21. ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΑΛΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΙΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ!ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΗ ΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΄1979 ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ 10 ΧΡΟΝΩΝ.ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΤΕ!!ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΕ!!!!!!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΕ!!!!ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ!!ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ!!ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗΔΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΟΦΗ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ!!ΕΙΤΕ ΣΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΣΑΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΥΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΑΥΤΑ ΤΑ 500 ΨΩΡΟΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ 5-10 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ Γ ΚΑΙ Β ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!!ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ?ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ ΤΟΥΣ?ΑΥΤΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΒΑΡΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΝ ΔΕ ΣΑΡΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΟ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΦΙΛΕ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΟΦΗ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ.ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ.ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!! Υ.Γ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ,ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ,ΤΟΝ ΚΟΜΠΟΤΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ.ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΟΥΝ??ΧΑ ΧΑ!!!ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΑ..ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΘΥΜΑΣΑΙ?ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΥΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fourteen − 12 =