Κάνε τον κόσμο να χαμογελά και άσε την αλητεία…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ του δευτέρου γύρου πάει τρένο γιατί σε ένα… “νορμάλ” πρωτάθλημα θα κάνεις και ήττες αλλά όταν συναντάς εγκληματικές οργανώσεις, τότε τι να κάνεις; Σχολιάζει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Πριν 35 ημέρες και μετά από εκτός έδρας νίκη (εντελώς συμπτωματικά) έγραφα σε αυτήν την γωνία ότι: Ο ΟΦΗ παίζει στο πρωτάθλημα της σημαδεμένης τράπουλας αναλύοντας όλα όσα είχαμε δει μέχρι τότε. Που να φανταζόμουν ο αγαθός ότι μετά από 40 ημέρες το παιχνίδι θα γινόταν τόσο “χοντρό”; Νομίζω ότι όσα συνέβησαν σήμερα πλέον ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας και ξεφεύγουμε από την… “μυθοπλασία” και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Και πως αλλιώς να μην στέκομαι στην “εγκληματική οργάνωση” που βλέπουμε φέτος; Όταν η Καλλιθέα μια Κυριακή νωρίτερα έπαιξε στο Ηράκλειο την μπαλίτσα της και θα μπορούσε να πάρει βαθμό – ους ενώ το απόγευμα της Κυριακής είδαμε να παίζεται το θέατρο του παραλόγου. “Χάθηκαν” οι Μπέλης, Τσίπρας, χάθηκε στον δρόμο και ο Κουρμπανάς – χάθηκε και το ΦΙΛΟΤΙΜΟ. Η Καλλιθέα άφησε στην εξέδρα δύο από τους καλύτερους της παίκτες ενώ η Λαμία για ακόμα μια αγωνιστική πήρε το τρίποντο με σκανδαλώδη απόφαση.

Αλήθεια κύριε Κουκουλάκη Football League βλέπετε καθόλου; Γιατί πρώτα ως Κρητικός και μετά ως δημοσιογράφος, προσβάλλεται σε μεγάλο βαθμό η νοημοσύνη μου με όσα παρακολουθώ την φετινή σεζόν και τον ίδιο τον (Κρητικό) αρχιδιαιτητή να βλέπει μια σειρά από γελοίες διαιτησίες που έχουν ως μοναδικό αποδέκτη την ομάδα της Λαμίας.

Ο ΟΦΗ έκανε το καθήκον του σε ακόμα ένα παιχνίδι, με μοναδική εξαίρεση εκείνο με τα Τρίκαλα, κάνει πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο με 6 νίκες σε 7 παιχνίδια και τουλάχιστον ο κόσμος του χαμογελάει (προσοχή, δεν γράφω ότι πανηγυρίζει) που τον βλέπει να κερδίζει.

Για το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε και πολλά. Η ποιότητα παικτών όπως ο Βουό και ο Μάνος, είναι αρκετή – όταν “ρολάρει” η υπόλοιπη ομάδα – για να έρθουν τα γκολ και από ότι φάνηκε, έπιασαν τόπο όλα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας. Τόσο από την πλευρά του Παπαδόπουλου, όσο από την πλευρά της διοίκησης.

Για τα υπόλοιπα, ότι και να λέμε, θα φτάσουμε στο τέλος να είμαστε γραφικοί. Εδώ μιλάμε για μια εγκληματική οργάνωση που δρα ανεξέλεγκτη στην Football League και δεν υπάρχει άνθρωπος για να αντιδράσει. Τι άλλο πρέπει να πούμε; Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής βγαίνει και λέει ότι δεν θα πάρει θέση για το θέμα της καταγγελίας – αλλά τελικά παίρνει – ποδοσφαιριστές εξαφανίζονται από τις αποστολές και τελικά δεν εμφανίζονται στο γήπεδο, διαιτητές – κομάντο καθορίζουν αποτελέσματα έτσι επειδή παίρνουν εντολές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

20 σχόλια

  1. Είμαι ΟΦΗ και εσύ σαν δημοσιογράφος είσαι επιεικώς απαράδεκτος και άσχετος.. Συνέχισε να βλέπεις τους άλλους και μην κοιτάς την καμπούρα σου. Κάνε κωλοτούμπες τη μια βδομάδα επαινώντας τη διοίκηση και την άλλη κράζοντας την. Αλλά πάνω απ όλα συνέχισε να μικραίνεις την ομάδα μας με τέτοιου είδους ”άρθρα” .

    1. Ναι, ο Σαρρής μικραίνει την ομαδα….Οτι νά ειναι….
      Το οτι η ομαδα δεν παει καλα δεν σημαίνει οτι οι απο πάνω παιρνουν τα ματς καθαρα….

  2. Διαβαζω το Γεντι κουλε απο την αρχη του και ποτε δεν πηρα θεση.Αλλα αγανακτησα ο ανθρωπος.Τασο εσυ μικραινεις την ομαδα μας και οχι ο Σαρρης.Αν ησουν ΟΦΗ δεν θα ξεκινουσες με αυτη την φραση και μετα κραξιμο αμεσως αρα κανενας κρυφοβαζελος 17 χρονων εισαι που λογω ηλικιας εσυ εισαι αυτος που κανει τις κωλοτουμπες αντε μπραβο σε πηραμε χαμπαρι φλορακο.Οταν εγω επαιρνα φανελα απο Τζουγκα να μην σου πω που ησουν ελεος.

  3. Ίσως είναι η μοναδική φορά φέτος που έχει ένα δίκιο ο Σαρρής να “φωνάζει” για εύνοια αντιπάλων. Αυτά που έγιναν στην Καλλιθέα ήταν για γέλια και για κλάματα… Λάθη γίνονται, αλλά αυτά που έγιναν εκεί σίγουρα δεν ήταν ανθρώπινα λάθη. Τελεία και παύλα.
    Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δικαιολογούμαστε για το -11 από τη 2η θέση. Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι και 8-9 λιγότερους βαθμούς να είχε η Λαμία (από διαιτησίες, παράγκα κτλ) και πάλι 4οι θα ήμασταν πίσω και από τον Άρη, τον οποίο μου φαίνεται ότι τον έχουμε ξεχάσει! Για να βγεις 2ος πρέπει να περάσεις όχι μόνο τη Λαμία, αλλά ΚΑΙ τον Άρη. “Λεπτομέρειες” που καμιά φορά κάνουν τη διαφορά…

  4. Είδα που λέτε καμιά 20αριά φορές τη φάση του πέναλτι στην Καλλιθέα από την κάμερα του a-sports. Ο επιθετικός της Λαμίας κερδίζει ένα πανέξυπνο λαι ταυτόχρονα εξεφτελιστικό πέναλτι:
    βλέπει το τέρμα να χει χάσει την ισορροπία του,
    τελευταία στιγμή πετά μόνος του τη μπάλα δεξιά και
    πέφτει σα κουράδα στα χέρια του τερματοφύλακα της Καλλιθέας.
    Ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας δεν ακούμπησε τη μπάλα καθόλου. Αυτό είδα εγώ μάγκες.
    Σάπιο πέναλτι, σιχαμένο που το πήρε με το χειρότερο τρόπο (από πλευράς ηθικής) η Λαμία. ΕΜΕΤΟΣ.

    ΟΦΑΡΑ.

    1. “Ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας δεν ακούμπησε τη μπάλα καθόλου. Αυτό είδα εγώ μάγκες.”
      Συγνώμη φίλε αλλά να πάς σε οφθαλμίατρο επειγόντος!!!
      Ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας δίωχνει τη μπάλα και όχι ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας (που λές οτι πετάει την μπάλα δεξιά). ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ δεν έγινε.
      Ο διαιτητής μπροστά στην φάση ήταν και δεν έχει καμία δικαιολογία (εκτός απο το άγχος του να το δώσει για να κερδίσει η Λαμία).
      Αντίθετα το καθαρό πέναλτι υπέρ της Καλλιθέας το κάνεις, και το έκανε και ο διαιτητής, αβαβά.
      Ξανα δές τις φάσεις απο την αθλητική κυριακή. Την Λαμία την σπρώχνουν όσο δεν πάει, καντάντησε ο Ολυμπιακός (των “καλών” εποχών χαχαχα) της Β, σχεδόν κάθε Κυριακή πέναλτι υπέρ της!!!
      Η κριτική στην ομάδα μας δεν σημαίνει οτι θα ανεχόμαστε και όλο αυτό το θέατρο που βλέπουμε κάθε κυριακή υπέρ Λαμίας και Απόλλωνα (δευτερευόντως).

      1. Αδερφέ, δεν χρειάζεται οφθαλμίατρος. Σου λέω πώς έχει η φάση. Το τσουτσέκι της Λαμίας στέλνει τη μπάλα στον κενό χώρο και πέφτει πάνω στα χέρια του τερματοφύλακα. Όλα γίνονται μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Κοίτα το βίντεο προσεκτικά και εστίασε μόνο στα πόδια του επιθετικού και θα καταλάβεις. Αν προσέξεις κιόλας, οι αντιδράσεις των παικτών της Καλλιθέας όταν σφυρίζει το πέναλτι είναι νοχελικές. Αν είχε διώξει όντως το τέρμα, θα είχαν πέσει όλοι επάνω στον ρέφερι. Είδα και τις φάσεις από Α.Κ.. Όπως και να χει κουβέντα καφενείου κάνουμε τώρα, έτσι?
        Το θέμα είναι ότι η Καλλιθέα δε χτύπησε το ματς και αυτό δηλώνεται από άλλα πράγματα κι όχι από το πέναλτι. Τα καραγκιοζιλίκια του προέδρου της είναι για γέλια μόνο.

        1. Έχει δίκιο ο θυρατεσσερίτης. Μετά από πολλά replay και τη σωστή εκτίμηση για τη δυναμική της φάσης, φαίνεται ότι όντως προλαβαίνει και τσιμπάει τη μπάλα ο Λαμιώτης και μετά πέφτει στα απλωμένα χέρια του τερματζή. Περισσότερο το κέρδισε, παρά καθαρή παράβαση ήταν.
          Όμως, όπως πολύ σωστά συνεχίζει ο φίλος μας, το ματσάκι ήταν αβαβά και αυτό φαίνεται από τη γενικότερη εικόνα του, μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο…

        2. Φίλε ειλικρινά είδα πάρα πολλές φορές την φάση και τη μπάλα την διώχνει ο τερματοφύλακας. Για αυτό μάλιστα η μπάλα φεύγει με κατεύθυνση απο την εστία- μικρη περιοχή προς τα έξω. Αν όπως τα λες τσίμπαγε την μπάλα ο παίκτης με την φόρα και την κατεύθυνση που είχε δεν θα την έστελνε προς τα έξω!! Ακόμα και στην ΕΡΤ ήταν ξεκάθαροι και κατηγορηματικοί ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι. Για τις αντιδράσεις των παικτών της Καλλιθέας να σημειώσω οτι αυτοί πάνε να συνεχίσουν την φάση και οταν σφυρίζει ο διαιτητής τραβάνε τα μαλλιά τους. Θα συμφωνήσω το ότι η Καλλιθέα κράτησε έξω τους 2 καλύτερους παικτες της (όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με μας) είναι τουλάχιστον ύποπτο…
          Προφανώς ούτε αυτό ήταν αρκετό για να πάρει των αγώνα η Λαμία και είπε να τους βοηθήσει το κοράκι…
          Δες και το λινκ σε καλή ποιότητα όχι afa stream κλπ.
          http://www.katerinisport.gr/?p=25010
          Δεν υπάρχει καμία παράβαση και η πορεία της μπάλας προς τα έξω (και η ταχύτητα της…) είναι αποτέλεσμα της απόκρουσης του τερματοφύλακα μην τρελαθούμε κι όλας και αλλάξουμε και τους νόμους της Φυσικής φίλε Dim.
          Υ.Γ. Φιλικά πάντα και προς τους δυο σας (θυρατεσσεριτης και Dim) άπλα άλλο κάνουμε κριτική στην ομάδα μας (και πολύ σωστά) και άλλο δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα σε μια φάση που βγάζει μάτι.

        3. ΜΜ κάνεις λάθος αδερφέ. Δεν ήθελα να μπω σε τέτοια διαδικασία αλλά ρε φίλε δες το: https://postimg.org/image/x1089jt1v/ το τσουτσέκι προλαβαίνει την μπάλα μισό “κλικ” πριν το τέρμα.
          Τέλος πάντων, στα @@ μου κι η Λαμία και όλοι. Η Ομιλάρα μου να ανέβει και τι στον κόσμο!! Θέλω όμως ότι λέμε να στέκει. Δε γουστάρω ο κάθε πικραμένος (πχ Λαμία) να χει το πάνω χέρι πουθενά. Θέλω να τους σκίσουμε στο Γεντί Κουλέ. Αν δεν ανεβούμε φέτος, δε νομίζω να τους ξανασυναντήσουμε πουθενά άλλωστε (θα ανέβουμε του χρόνου και κείνοι θα πέσουν και άντε γεια).
          ΟΦΑΡΑ.

  5. ΟΣΟ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ!!!

  6. Ναι, βρε παιδιά…
    Όταν χάνεις στην έδρα σου 8 βαθμουλακια,φταις που είσαι εκεί… αλλά δε γίνεται σε όλα τα ματς του ΟΦΗ να γίνεται μάχη και με τη ΛΑΜΙΑ να υπάρχει αυτό το αίσχος …θα έπρεπε να είχε χάσει κ αυτή 6-7 βαθμούς…
    Καλά κανει κ το επισημαίνει ο δημοσιογράφος… είναι η δουλειά του κ είναι σωστός…

  7. Δε διαφωνώ ότι το πρωτάθλημα της Β΄εθνικής είναι “πρωτάθλημα της σημαδεμένης τράπουλας”. Αυτό όμως δεν το μάθαμε σήμερα, αλλά το γνωρίζουμε εδώ και χρόνια, άρα αν θέλεις άνοδο δεν πας με το σταυρό στο χέρι αλλά λαμβάνεις όλα τα απαραίτητα γι αυτό το σκοπό μέτρα. Σε κάθε άλλη περίπτωση είσαι απλά ένα από τα κορόϊδα που συμπληρώνουν τη 18άδα του πρωταθλήματος.Αν θες να πηγαίνεις με το σταυρό στο χέρι υπάρχει το Άγιον Όρος, αν θες άνοδο γίνε χειρότερος από αυτούς.

  8. Μανωλη καλησπερα, συγχατητηρια για το site και πραγματικα για τον κοπο που κανεις να ενημερωνεις τοσο κοσμο καθημερινα!! Θα ηθελα αν μπορεις να μας πεις τι γινεται με τον ποδοσφαιριστη Μπουρσελη? Απλα τον εχουμε τον πληρωνουμε και ποτε δεν παιζει? ποσο καιρος ειναι “τραυματιας” ? Παιζει στην θεση που ποναει ο φετινος ΟΦΗ και εχω την απορια καιρο γιατι δεν διαβαζουμε τιποτα για την εξελιξη του.

    1. Κοσμά ο Μπουρσέλης δεν παίζει για αγωνιστικούς λόγους. Έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

  9. Το πέναλτι της Λαμίας το κερδίζει πολύ έξυπνα ο επιθετικός της. Βλέποντας ότι χάνει την μπάλα, προλαβαίνει και την διώχνει με το μυτάκι του αριστερού ποδιού προς τα δεξιά και λίγο πίσω (και μάλιστα σε σημείο που ουσιαστικά χάνει τον έλεγχό της). Εν συνεχεία πέφτει στα απλωμένα χέρια του τερματοφύλακα, ο οποίος όμως δεν κάνει κίνηση προς τον επιθετικό! Με λίγα λόγια είναι ξεκάθαρο θέατρο και κίτρινη κάρτα.

    Από εκεί και πέρα, δεν με νοιάζει αν ευνοείται η Λαμία ή η κάθε Λαμία. Η ομάδα μου έχει χάσει 8 βαθμούς στην έδρα της (6 εκ των οποίων από Λαμία και Τρίκαλα) και άλλους κάμποσους εκτός έδρας από τους άλλους συνδιεκδικητές και μάλιστα χωρίς κραυγαλέα διαιτητικά λάθη. Με τέτοια συγκομιδή δεν έχω ελπίδες για τίποτα. Κάτω λοιπόν τα κεφάλια και μην αποπροσανατολίσετε τον κόσμο.

    1. Αδερφέ το ίδιο λέμε. Δεν ακούμπησε μπάλα ο κίπερ. ΩΣΤΟΣΟ, αυτό που γράφεις δεν το ήξερα! Αν δηλαδή ο παίχτης διώξει επίτηδες τη μπάλα σε κενό χώρο ώστε να πέσει σκόπιμα επάνω στην προβολή του αντιπάλου για να κερδίσει φάουλ, είναι κίτρινη για θέατρο τότε όντως μιλάμε για ΚΡΙΣΙΜΟ ΛΑΘΟΣ του ρέφερι.

  10. το αν ειναι δεν ειναι πεναλτι πλεον δεν εχει σημασια!!!εγινε δωθηκε και τα βαθμουλακια μπηκαν στο σακουλι!!!!η καλη μας καλιθεα πηγε στο ματς χωρις 2 βασικοτατους παιχτες και χωρις προπονητη!!!!μπραβο ρε σαρρη μαγγα που ταλεγες για σημαδεμενο πρωταθλημα και ολοι σου την ελεγαν οτι εισαι στημενος και παραπληροφορεις!!τωρα τα βλεπουν κι αυτοι αλλα παλι στημενος εισαι φιλε και παραπληροφορεις!!τι να κανεις ομως ετσι ειναι η μοιρα των δημοσιογραφων χα χα!!!!!!!η ουσια ειναι οτι και με τους 3 πρωτους παιζουμε!!!!!!τον 1ο και τον 3ο στο γεντι κουλε τον 2ο εκτος!!!εκει πρεπει να δωθουν οι απαντησεις παιδια..εκει πρεπει να πορωσουμε παιχτες και προπονητη να δωσουν απαντησεις…ζω κι αναπνεω για μια3αρα στον απολλωνα και στον αρη και νικη εκτος με λαμια,και μετα ασ πανε στο καλο και καλη τυχη στα σαλονια.!!και γνωριζετε οτι το σαββατο ειμαστε τηλεοπτικοι!!!!!ευκαιρια λοιπον για μια διαμαρτυρια ψιλοηρεμη με τα πανο μας με τα συνθηματα και οτι προκυψει…εφοσον η παε και ο κουκουλακης δεν αντιδρουν,καποιος πρεπει να το κανει!επιτελους τηλεοπτικοι!!!σκεφτειτε το!!

  11. Πρόβλεψη:
    1. Ο ΟΦΗ κερδίζει τα υπόλοιπα 8 μάτς
    2. Ο Άρης φέρνει x στις Σέρρες, τον κερδίζουμε με 2-0 την επόμενη αγωνιστική άρα ισόβαθμούμε ως το τέλος και έχουμε το πάνω χέρι
    3. Η φούσκα της Λαμία θα ξεφουσκώσει: χάνει από ΟΦΗ, Απόλλων, Άρη, ΘΑ ΧΑΣΕΙ και από τη Σπάρτη προτελευταία αγωνιστική εκτός έδρας…

    …και έτσι θα ανεβούμε ως δεύτεροι.

    1. Τι απόδοση δίνει το παραπάνω σενάριο και πού το βρίσκω για να το παίξω…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

17 + nine =