ΟΦΗ, να η ευκαιρία!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ βρίσκεται ήδη στην Λάρισα για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΛ και όλοι μέσα στην ομάδα γνωρίζουν την σπουδαιότητα μιας νίκης. Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule.

Με την ψυχολογία να βρίσκεται στο καλύτερο σημείο από το ξεκίνημα της χρονιάς και εν μέσω όλων των εξελίξεων που έχουν σημειωθεί στον ΟΦΗ σε διοικητικό επίπεδο, στο ποδοσφαιρικό τμήμα γνωρίζουν το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ο ΟΦΗ έχει την ευκαιρία κόντρα στην Λάρισα να πάρει τη νίκη και να διαγράψει μονομιάς το κακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ με νίκη επί της Λάρισας αφενός διαγράφει τις ήττες που έκανε στις πρώτες αγωνιστικές, έχοντας ήδη ρεφάρει τις εντός έδρας απώλειες με τη νίκη επί του Ολυμπιακού, και αφετέρου γιατί εφόσον πετύχει την δεύτερη σερί νίκη τότε θα το έχει καταφέρει επί ενός αντιπάλου που βρίσκεται στην ίδια βαθμολογική μοίρα και που έχει τον ίδιο στόχο με εκείνον.

Αυτήν την χρυσή ευκαιρία που έχει μπροστά του δεν πρέπει να την αφήσει να περάσει έτσι αφού αυτή η εξάδα αγώνων, που ακολούθησε του προγράμματος – βουνό, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου, δίνει την δυνατότητα στον ΟΦΗ να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μπορεί και παράλληλα να δει τους υπόλοιπους να “σκοτώνονται” μεταξύ τους.

Συν τοις άλλοις από την στιγμή που ο ΟΦΗ έβγαλε το πρόγραμμα – βουνό παίζοντας κατά σειρά με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, θα δει τώρα εκείνους που βρίσκονται κοντά του να παίζουν με τους μεγάλους – που μέχρι τώρα τους είχαν αποφύγει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 + 9 =