Οι παίκτες δείχνουν γιατί είναι μάγκες!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες κατά την διάρκεια της χρονιάς και που «βάζουν πλάτη» στην δύσκολη στιγμή του ΟΦΗ.

Η συλλογή υπογραφών, από τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ, φτάνει στο τέλος της και μέχρι αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί. Μπορεί μέχρι αυτήν την ώρα που μιλάμε να μην έχουν υπογράψει όλοι οι παίκτες αλλά είναι δεδομένο ότι αυτό θα γίνει. Αργά ή γρήγορα.

Και ασφαλώς κανένας δεν μπορεί να τους κατηγορήσει ότι δεν βάζουν αμέσως την υπογραφή τους για τις οφειλές που υπάρχουν προς εκείνους γιατί θέλουν το πολύ απλό πράγμα, δηλαδή να διασφαλίσουν τα χρήματα τους. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στον ΟΦΗ είναι ένα και δύο χρόνια απλήρωτοι δίχως να δημιουργήσουν ποτέ πρόβλημα στην ομάδα (Μπούρμπος, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Βεζυρίδης και άλλοι πολλοί).

Η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ κρίνεται ΑΨΟΓΗ και δεν μπορεί να πει τίποτα για εκείνους όταν την ίδια ώρα βλέπουμε τους παίκτες του ΠΑΟ ή της ΑΕΚ να αντιδρούν και να μην υπογράφουν τους διακανονισμούς για την αδειοδότηση. Θα πει κάποιος, άλλα ποσά αυτά – άλλες περιπτώσεις όμως εγώ ξέρω ότι λεφτά παίρνουν εκείνοι – λεφτά παίρνουν και οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Εκείνοι είναι που έχουν «βάλει πλάτη» όλη την σαιζόν και παρά τις υποσχέσεις που άκουγαν για λύση του προβλήματος, συνέχιζαν να αγωνίζονται δίχως να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα όταν άλλοι έφταναν στην αποχή (π.χ. Άρης).

Έτσι και τώρα, που ο ΟΦΗ μπαίνει στην τελική ευθεία της αδειοδότησης, οι παίκτες δείχνουν ότι αγαπούν την ομάδα και πολύ περισσότερο τιμούν εκείνη και τον κόσμο που τους έχει στηρίξει καθ’ όλη την διάρκεια της φετινής περιόδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eleven − six =