Ο κάθε Γιάννης είναι μια ιστορία…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του την ιστορία των Αλαφούζου, Κομπότη και το πόσο εύκολα ξεχνούν τα δικά τους καμώματα που είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τον αγώνα επιβίωσης του ΟΦΗ.

Από όπου και να πιάσεις την αντίδραση των Αλαφούζου, Κομπότη δεν θα βγάλεις άκρη και θα βρεθεί κάποιος να σου πει “τι ψάχνεις τώρα”. Μιλάμε για δύο παράγοντες που έχουν γράψει την δική τους, μοναδική, ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

“Ο κάθε Γιάννης είναι μια ιστορία” τραγουδάει ο Πλούταρχος και δεν έχει καθόλου άδικο.

Ο ένας Γιάννης (βρείτε ποιος) έκανε πόλεμο για τους δανεικούς και πάει το καλοκαίρι και δανείζει 5 ποδοσφαιριστές στη Νίκη Βόλου. Έτσι, για να βρει την πρώτη ομάδα που θα μπορεί να την ελέγχει με 5 παρακαλώ δανεικούς. Όχι έναν και δύο. Έτσι, δείχνει και ο ίδιος σε ποιον (πετυχημένο) δρόμο θέλει να βαδίσει ως παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ας αφήσουμε όμως τον Γιάννη και τους δανεικούς του. Ας πιάσουμε το θέμα που αφορά τον ΟΦΗ και ξεκινάει από τον ανένδοτο αγώνα του Παναθηναϊκού εις βάρος του. Ο Αλαφούζος ξεχνάει προφανώς ότι ο Παναθηναϊκός προσέφυγε πέρυσι στα πολιτικά δικαστήρια κάνοντας αγωγή εις βάρος της Σούπερ Λιγκ. Ιδού και τα πειστήρια. Ένα δημοσίευμα των “ΝΕΩΝ” που αναφέρεται στην προσφυγή του Παναθηναϊκού στα πολιτικά δικαστήρια.

Βέβαια τότε οι συνάδελφοι των Αθηνών δεν έδειχναν τόσο ενδιαφέρον για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου ζητώντας την αποβολή του Παναθηναϊκού. Γιατί το χρήμα είναι πολύ και δεν… φτάνει για όλους. Τότε έκαναν “αβαβά” οι δημοσιογράφοι των εκδοτικών συμφερόντων και των διαπλεκόμενων.

Τότε βέβαια, ο τίμιος Παναθηναϊκός δεν ζητούσε αποκλεισμούς, αποβολές και λοιπές άλλες αηδίες που επικαλέστηκε χθες το απόγευμα. Γιατί ήταν υπέρ του η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια. Εξ’ ου και η οργή του ΠΑΟΚ γιατί πέρυσι είχαν κοινό μέτωπο και χθες τον είδαν να… κάνει κωλοτούμπα.

Ο άλλος Γιάννης (βρείτε ξανά ποιος) είναι ο άνθρωπος που είναι υπόδικος για μια σειρά από υποθέσεις που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η λέξη υπόδικος δεν σημαίνει ένοχος ή αθώος, όμως σημαίνει υπόδικος. Ότι ακόμα δεν έχουν τελεσιδικήσει αποφάσεις για την συμμετοχή του. Η φωνούλα του Γιάννη ακούγεται παντού, υπάρχουν δεκάδες δημοσιεύματα που αναφέρουν το όνομα του και βρίσκει τώρα το… κουράγιο να τα βάλει με τον ΟΦΗ.

Δεν έχει μάθει ακόμα από τις “σφαλιάρες” που έχει φάει όλα αυτά τα χρόνια. Στο Παγκρήτιο των 27 χιλιάδων το 2006, στα πλέι – οφ του 2011 όταν οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού έτρεχαν σαν… να είχαν νέφτι στον πωπό! Τι να πρωτοπει κανένας για τον υπερπαράγοντα των πέντε ηπείρων και των επτά θαλασσών που όπου βρίσκεται βλέπει τον ΟΦΗ στο όνειρο του.

Αυτά προς το παρόν και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. Μανο ολα σωστα που λες.Αλλα τον Γιαννη(του Λεβαμπιακου)ποιος θα του παει κοντρα?Ολοι σουζα στεκονται στην σουπερ λιγκα,και οχι μονο.Ολοι κανουν τουμπεκι.Να δουμε που θα βγει αυτη η κοντρα που μας παει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eleven + 15 =