Βόλεϋ

Μανώλης Σαρρής / 16/05 18:25

Γίνεται Τ.Α.Α. το βόλεϊ του ΟΦΗ!

Συναντήσεις στην Αθήνα θα έχει τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, προκειμένου, να έχει ενημέρωση για την απαραίτητη ίδρυση του τμήματος αμειβομένων αθλητών (Τ.Α.Α) με αφορμή την άνοδο της ομάδας βόλει του ΟΦΗ στην VolleyLeague.

Μανώλης Σαρρής / 19/04 14:38

Συνεδρίαση στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ με την …κούπα του βόλει!

Η ιστορική άνοδος της ομάδας βόλει του ΟΦΗ στην Α1 κατηγορία και οι προοπτικές που ανοίγονται, αποτέλεσε το βασικό αντικείμενο συζήτησης, στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που έγινε την Πέμπτη (18/4) το βράδυ.

Μανώλης Σαρρής / 18/04 11:58

Αποκαλύψεις Δανδάλη για τον ΟΦΗ της Volley League αλλά και για τις εκλογές του Ερασιτέχνη

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Αthletic Radio 104,2 μίλησε για τον ιστορικό στόχο της ανόδου στην Volley League αλλά και για τα σχέδια του για τη νέα χρονιά.

Μανώλης Σαρρής / 14/04 23:58

Ζλατιλίδης: “Ο ΟΦΗ έχει τις προϋποθέσεις να σταθεί στην Volley League”

Η άνοδος του ΟΦΗ είναι όμως και μια μεγάλη δικαίωση για τον προπονητή, Δημήτρη Ζλατιλίδη. Ένας προπονητή από τον Έβρο, που έγινε Κρητικός. Το τέλος του αγώνα, τον βρήκε να πνίγεται στις αγκαλιές των παικτών του για την άνοδο στην Volley League. “Ο ΟΦΗ έχει όλες τις προϋποθέσεις να σταθεί στην Volley League. Με ηρεμία θα  … Read more