Η απόφαση της 90ετιας…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δεν το γράφω ούτε από πίεση, ούτε θέλω να δώσω παραπάνω άγχος αλλά ο Ερασιτέχνης καλείται να πάρει την πιο κρίσιμη απόφαση της ιστορίας του ΟΦΗ. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Μέσα στον μήνα που θα ακολουθήσει, είναι δεδομένο πως θα παρθούν οριστικές αποφάσεις. Και προσέξτε: Δεν αναφέρομαι στην κατηγορία που θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ γιατί αυτό είναι δεδομένο. Ο ΟΦΗ θα παίξει στην Γ Εθνική παρά τις όποιες μαλακίες διαρρέονται δεξιά και αριστερά. Και δεν ξέρω κιόλας και από που διαρρέονται για να φτάνουν στα αυτιά του κόσμου που, έχει δίκιο να λέμε την αλήθεια, παραμένει καχύποπτος.

Το μπαλάκι για το τι θα γίνει από εδώ και στο εξής πέφτει στην πλευρά του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και του Γιάννη Δανδάλη. Το μητρικό σωματείο του ΟΦΗ είναι εκείνο που θα πάρει την σημαντικότερη απόφαση που έχει πάρει μέχρι τώρα και παράλληλα μέσα από αυτήν την απόφαση θα κρίνει και το μέλλον του συλλόγου. Ναι, δεν είναι ούτε υπερβολή ούτε και κάτι το οποίο δεν αξίζει να το αναφέρουμε. Γιατί αυτήν την στιγμή, μιλώντας πάντα θεσμικά, ο Ερασιτέχνης θα είναι εκείνος που θα “παραδώσει το δαχτυλίδι” στον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που επιθυμούν να αναμειχθούν με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Ερασιτέχνης πρέπει να σταθμίσει πολύ προσεκτικά τα δεδομένα για την επόμενη ημέρα και να είναι πολύ, πολύ διαβασμένος για το ποιος-οι θα είναι εκείνοι που θα αναλάβουν τις τύχες του ΟΦΗ. Πρέπει να υπάρχει πλάνο, σχέδιο αλλά και χρήματα που εγγυημένα θα μπουν στα ταμεία της ομάδας ώστε να επιστρέψει άμεσα στην Σούπερ Λιγκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ten + 11 =