Η «κάβα» των 600.000 ευρώ και η προσπάθεια συστράτευσης…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τη νέα προσπάθεια που επιχειρείται να αναδομήσει πλήρως τον ΟΦΗ και τονίζει την αναγκαιότητα για στήριξη και υπομονή.

Η χθεσινή ομιλία του Αντίπα Σηφάκη επιβεβαίωσε τα συνεχόμενα ρεπορτάζ του Gentikoule που εδώ και 20 ημέρες είχαν προετοιμάσει το έδαφος για ότι θα συνέβαινε. Και επειδή έχω και αρκετά γένια, καμία φορά οφείλω να τα ευλογώ από μόνος μου. Πάμε όμως στο κυρίως πιάτο γιατί οι πρώτες σειρές δεν ήταν απλά από μια μικρή ικανοποίηση για όλους εκείνους που ήθελαν και σκόπευαν να στηλιτεύσουν μια νέα προσπάθεια που βρίσκεται ακόμα στα σπάργανα της.

Λέω πως είναι στα σπάργανα της γιατί η συγκεκριμένη προσπάθεια είναι ακόμα στην αρχή και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να κριθεί επιτυχημένη. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να διαπραγματευτεί κανένας. Όπως και κανένας δεν μπορεί να διαπραγματευτεί την φερεγγυότητα, την σοβαρότητα και το κύρος των προσώπων που ακούστηκαν χθες το απόγευμα στην Γ.Σ. Όπως επίσης κανένας δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν παρουσιαστεί εδώ και αρκετό καιρό. Είχα γράψει και την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο ΟΦΗ δεν έχει την πολυτέλεια να αποκλείει ενδιαφερόμενους και… ευρώ όμως πλέον φτάσαμε στα τέλη του Μάη και εγώ δεν είδα κανέναν άλλο να δείξει απτό και πραγματικό ενδιαφέρον.

Έφυγα από το «Βαρδινογιάννειο» αισιόδοξος και με πίστη για την επόμενη ημέρα. Είναι ένα επιχείρημα που χρειάζεται να βασιστεί πάνω στο κύρος των ονομάτων που ακούστηκαν χθες το απόγευμα και το οποίο κύρος δεν μπορεί να το αρνηθεί κανένας. Το γεγονός ότι ο Αντίπας Σηφάκης δεσμεύτηκε 600.000 ευρώ για την πρώτη χρονιά είναι κάτι που παίζει την δική του σημασία. Έχω επαναλάβει αρκετές φορές ότι εκεί που πάει ο ΟΦΗ δεν είναι αρκετό το όνομα του συλλόγου αλλά χρειάζεται και πολλά λεφτά για να ξεφύγει από τα βράχια. Και παίζει τον ρόλο της η χθεσινή τοποθέτηση.

Ασφαλώς χρειάζεται να γίνουν πολύ προσεκτικές κινήσεις και ενέργειες που θα έχουν ως απώτερο σκοπό το καλό και το συμφέρον του ΟΦΗ. Το μονοπάτι που έχει μπροστά του ο ΟΦΗ δεν θα είναι στρωμένο με ροδοπέταλα, ούτε με ανοιχτές αγκάλες. Θα είναι δύσκολο και δύσβατο, κάτι που προϋποθέτει την προσπάθεια όλων, τόσο οικονομική όσο και σε άλλους τομείς.

3 σχόλια

  1. ΠΑΙΖΕΙ ρόλο, ΕΧΕΙ σημασία. Όχι «παίζει σημασία».

    1. Έχεις δίκιο. Από κεκτημένη ταχύτητα.

  2. Μανώλη, δηλαδή τα 600.000 φτάνουν για να μας δώσουν την κατηγορία… έτσι λέτε όλοι…

    Για να μας πούν τώρα οι γνωρίζοντες, πόσα ακόμα θα χρειαστουν για να έχει το δικαίωμα η ομάδα να ανέβει κατηγορία,… ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ… προς παίκτες που έχουν κάνει προσφυγές στη FIFA και προς το ελληνικό δημόσιο…

    γιά πειτε… πόσα είναι και ποιός θα τα βάλει….?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *