Με προβληματίζει η ηρεμία…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το Πάσχα πέρασε, όλοι έψησαν το αρνί τους και πλέον στον ΟΦΗ θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις διακοπούλες τους και να πάρουν σημαντικές αποφάσεις. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής.

Το Πάσχα πέρασε, οι δικαιολογίες για άγιες ημέρες και τέτοιες γραφικές αναφορές πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν για τον ΟΦΗ. Δεν υπάρχει άλλο κενό στο κοντινό μέλλον και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το καταλάβουν όλοι τους. Πλέον, από εδώ και στο εξής δεν υπάρχουν ούτε δικαιολογίες για το πότε πρέπει να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του ΟΦΗ. Γιατί πλέον δεν χωρούν άλλες δικαιολογίες για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και στο εξής.

Στο ραδιόφωνο λέω, κόντρα σε άλλες απόψεις, ότι ο ΟΦΗ δεν έχει πολύ χρόνο μπροστά τους. Μπορεί ορισμένοι να βλέπουν το ημερολόγιο και να λένε «έλα μωρέ, Απρίλη έχουμε ακόμα», αλλά η ουσία είναι ότι ο ΟΦΗ έχει μπροστά του μόλις έναν μήνα με 40 ημέρες. Ούτε… 24ωρο παραπάνω αφού μέχρι τον Ιούνιο θα πρέπει να έχουν παρθεί οι σημαντικότερες αποφάσεις των 90 χρόνων ζωής του ΟΦΗ. Και δεν σας κρύβω ότι με προβληματίζει πάρα πολύ αυτή η ηρεμία που υπάρχει. Τώρα για τις παπαριές που ακούγονται δεξιά και αριστερά, αναφορικά με το μέλλον του ΟΦΗ, συμπαθάτε με αλλά δεν πιστεύω τίποτα από όλα αυτά. Η μοναδική (σοβαρή) αναφορά που έχει βγει προς τα έξω και αφορά το μέλλον του ΟΦΗ είναι από τον Μανώλη Παπακαλιάτη. Είναι ο μοναδικός (σοβαρός) που έχει βγει και έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το αύριο του ΟΦΗ. Δεν το αποκλείω, και δεν θέλω επ’ ουδενί να το παίζω ξερόλας, όπως πολλοί συνηθίζουν να το κάνουν μόνο και μόνο για να αυτοπροβληθούν ως οι παντογνώστες – να γίνονται ζυμώσεις σε παρασκηνιακό επίπεδο αλλά επιτρέψτε μου αυτά δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο του ΟΦΗ.

Ο κόσμος του ΟΦΗ ενδιαφέρεται και θέλει να μάθει μέσα από σοβαρές προτάσεις το μέλλον του συλλόγου και το πως θα διαμορφωθεί. Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του και όσοι δεν το καταλάβουν θα είναι υπόλογοι όλων αυτών των 90 χρόνων. Ασφαλώς και δεν χρειάζεται να παρθούν βιαστικές αποφάσεις όμως αλίμονο αν μέσα σε διάστημα 40 ημερών με 2 μήνες δεν μπορούν να αποφασίσουν ποιο είναι το καλύτερο για τον ΟΦΗ και το πως πρέπει να πορευτεί. Εκτός και αν ο καθένας προσωπικά κάνει και άλλα σχέδια για τον ΟΦΗ οπότε αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Όμως η ηρεμία που επικρατεί, κυρίως από τα θεσμικά όργανα, με προβληματίζει πάρα πολύ και σας το λέω με ειλικρίνεια δεν με ενδιαφέρει καθόλου ποιος θέλει να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη. Όλοι εκείνοι θα κριθούν μέσα από τις πράξεις και τις αποφάσεις που θα πάρουν…

5 σχόλια

  1. Kalimera Mano!Isxuei auto pou akougetai oti o Spanos 8elei na parei ton Ofi k psaxnei agorastei gia Atromito?t

  2. Στην αρχή 1 μήνας μετά 40 μέρες και τέλος 2 μήνες. Αποφάσισε πόσο χρόνο έχει ο ΟΦΗ !!!

  3. Μάνο μήν προβληματίζεσαι…

    τα πράγματα είναι απλά…

    Ο Αλενατόρε θα φέρει «επενδυτές» και θα χριστεί ισόβιος προπονητής στον ΟΦΗ…

  4. Αν δε ξεκαθαρίσει το τοπίο και να φτάσουμε ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΥΠΙΚΑ στο σημείο μηδέν, δεν πρόκειται κανείς σοβαρός υποψήφιος επενδυτής. Είναι πολύ λογικό γιατί ακόμα και τώρα μπορεί κάποιος που χρωστάει η παε να διεκδικήσει δεδουλευμένα.

  5. Ο ΟΦΗ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ.ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΡΟΓΡΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΧΘΕΣ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ.ΑΕΛ ole

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *