Ρε λίγο φιλότιμο…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι παίκτες που δεν μπορούσαν να αλλάξουν δεύτερη πάσα, το σχέδιο του Γκουλή που έπιασε πάτο και ο ανίκανος ΟΦΗ. O Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule το νέο μεγάλο φιάσκο του ΟΦΗ.

Πριν ξεκινήσω το σχόλιο για την εικόνα του ΟΦΗ, θέλω να πω κάτι άλλο. Ο Ερμής ήταν μάγκας και το κέρδισε το παιχνίδι. Απόλυτα δίκαια πήρε το τρίποντο και είναι δεδομένο πως και ο Παπαματθαιάκης κέρδισε κατά κράτος την μάχη των πάγκων απέναντι στον Γκουλή. Ξύπνιος ο Παπαματθαιάκης κατάλαβε νωρίς ότι ο ΟΦΗ θα πιέσει, έβαλε μέσα τον Μπεκατώρο για να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση και παράλληλα να έχει απασχολημένη την άμυνα του ενώ την ίδια ώρα οι παίκτες του ΟΦΗ κουτουλούσαν μεταξύ τους.

Τέρμα λοιπόν ως εδώ και μη παρέκει. Γιατί πολύ απλά κάποια πράγματα δεν καταπίνονται και δεν μπορεί να τα δεχτεί κανένας. Δεν γίνεται αλλιώς. Άντε πες και το πρώτο 45λεπτο είναι τέτοιο που μπορείς να το χαρακτηρίσεις ισορροπημένο. Και επειδή είσαι ανίκανος τρως και το γκολ που τρως, γιατί ο Στρατήγης πάει για σέντρα και η μπάλα καταλήγει γκολ. Δεν θα σταθώ στην εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου γιατί και ο ΟΦΗ θα μπορούσε να είναι αυτός που θα είχε προηγηθεί.

Θα σταθώ στο δεύτερο ημίχρονο όπου ο ΟΦΗ επιστρέφει στο γήπεδο με την πλάτη στον τοίχο και τι κάνει; Τι κάνει για να γυρίσει το εις βάρος του σκορ; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Μια φάση σε ολόκληρη την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου και μέχρι εκεί.

Παίκτες που κουτουλούσαν μεταξύ τους και οι οποίοι δεν κατάφεραν να αλλάξουν μια συνεχόμενη, τρίτη, πάσα. Μια ομάδα που προσπαθούσε να επιτεθεί αλλά χωρίς αποτέλεσμα και 11 φανέλες να περιφέρονται από την άμυνα στην επίθεση και τούμπαλιν. Εδώ θέλω να πω και κάτι ακόμα. Ότι έκανε και λάθος διαχείριση του υλικού του ΟΦΗ ο ίδιος ο Γκουλής. Προπονητής δεν είμαι και ούτε πρόκειται να γίνω αλλά θα σχολιάσω αυτά που είδα.

Δεν κατάλαβα ποτέ το γιατί ο Φαμπίνιο από κεντρικός χαφ μετατράπηκε σε δεξί εξτρέμ δίχως ο Βραζιλιάνος, φιλότιμος μεν (και ο μοναδικός, ενδεχομένως διακριθέντας) αλλά δεν μπορεί δε. Ο Γκουλής επιλέγει λοιπόν μετά την είσοδο του Πόποβιτς να πάει δεξιά στον Φαμπίνιο για να περάσει στον άξονα τον Κροάτη και να στείλει τον Βραζιλιάνο δεξιά με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να μην μπορεί να απειλήσει από τα άκρα. Στην συνέχεια και ενώ ο ΟΦΗ χάνει με 1-0, γίνεται η δεύτερη αλλαγή με τον Φαζό να παίρνει την θέση του Γκούμα και ενώ στον πάγκο ήταν οι Ευσταθίου, Πατηνιώτης.

Ειλικρινά δεν ξέρω αν ο Γκουλής, με τους παίκτες που είχε στην διάθεση του, μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο όμως και εκείνος ήταν ντεφορμέ με αποτέλεσμα οι επιλογές του να μην του βγουν σε καμία περίπτωση.

Όσο για το φιλότιμο που γράφω στον τίτλο; Πρέπει να βρεθεί πρώτα, κάτι που δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση, και μετά να σκεφτώ ξανά την χρήση της συγκεκριμένης λέξης…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

13 σχόλια

  1. +1 αποτην ομαδα που πεφτει

  2. Επειδή εναλλακτική λύση στη διάρκεια του πρωταθλήματος δεν υπάρχει ,ας τελειώσει η σαιζόν με αξιοπρέπεια,ας αναχωρήσουν άμεσα 7-8 παλτά που χρεώνουν τζάμπα όσα χρεώνουν και το καλοκαίρι με το καλό,ας πάρει ο ερασιτέχνης τις πρωτοβουλίες του,για να μας αδειάσουν την γωνία οι τζάμπα μάγκες παρέα με τον Γκουλη και τους ομοίους τους..

  3. εσυ καλα τα λες Μανωλη αλλα οι παικτες κ ο προπονητης πρεπει να τα διαβασουν αυτα…εμεις σε ακουσαμε και στο live που τα ελεγες…τι να πω μονο ντροπη και ξεφτιλα….η φανελα που φορανε ειναι πολυ βαρια για τετοιες αστειες εμφανησεις οπως η σημερινη.μπραβο στον ερμη και στον παπαματθαιακη…μαγκας…..

  4. Θα έχουμε…παρηγοριά οτι είμαστε η πιο ιστορική ομάδα της γ εθνικής!Λες και αυτό θα έδινε την άνοδο.Και κάποιοι πίστευαν πραγματικά ότι οι αντίπαλοι μας ακούγοντας Ο.Φ.Η θα έχαναν από τα αποδυτήρια.Δυστυχώς αποδεικνύεται και στη περίπτωση μας οτι αν δε παίξεις μπάλα στο γήπεδο δεν κάνεις τίποτα.Και σιγά τη μεγάλη μπάλα δηλαδή που χρειάζεται να παίξει η ομάδα να κερδίσει ερασιτέχνες.Για κλάματα η κατάσταση…

  5. είναι ολοι τους τελειομενοι μισθοφόροι που δεν σεβονται τη φανελα.η διοικιση ασχετοι και ο ερασιτέχνης το μεγαλητερο λαμογιο.1-0 στο χωριο και αντε γεια.

  6. Ας βγούνε τώρα αυτοί που βρίζανε και δε θέλανε τον Αναστόπουλο να ζητήσουν μια συγγνώμη (Κυρίως οι μέσα από τη διοίκηση.) Αν μη τι άλλο ο άνθρωπος θα έφτιαχνε μια σοβαρή ομάδα. Χρονιά τέλος και βλέπουμε για του χρόνου. Είχαμε μπροστά μας το παράδειγμα του ΑΡΗ και στη διοίκηση αντί να παραδειγματιστούν σφύριζαν αδιάφορα πιστεύοντας τις ανοησίες του Σεροπιάν και του Βλαστού ότι θα βγούμε άνετα!!! Φέτος που σοβαρεύτηκαν εκεί στον ΑΡΗ και πήραν κανονκό προπονητή και κανονικούς παίχτες η ομάδα πάει τρένο με 8 νίκες και 1 ισοπαλία μέχρι στιγμής. Ας τα δούμε αυτά έστω για του χρόνου.

  7. Ο ΓΚΟΥΛΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ;;;ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΤΣΑΚΟΝΟΝΤΑΝ Η ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕΣ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ .Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ(γκουλιο ήρθε η ώρα σου)

  8. Έτσι όπως πάει το πράγμα, θα παρακαλάμε να κάνουμε νίκες για να μην πέσουμε στο τοπικό.

  9. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΑΡΑ Ο ΚΩΟΥΤΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Νο1 ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΕΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ. ΟΙ ΦΑΖΟΣ, ΜΠΟΛΑΚΗΣ, ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡΛΗΓΚ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΦΑΜΠΙΝΙΟ-ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ΠΟΠΟΒΙΤΣ-ΠΕΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ, ΟΙ ΚΩΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΣΜΕΡΙΔΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡΛΗΓΚ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΙ ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ, ΓΚΟΥΜΑΣ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΩΟΥΤΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΟΦΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ! ΑΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ(Ο ΣΑΡΡΗΣ ΜΗΠΩΣ?), ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΑΝΑΣΤΟ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΚΑΙ Η Δ/ΣΗ ΣΦΥΡΙΖΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ, ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ? ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΙΤΙΑ Η ΣΤΕΝΗ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ(ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ) ΜΑΧΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ? Η ΟΜΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΝΑΤΙ? ΝΤΡΟΠΗ!!!

    1. Ακριβώς φίλε Γιώργο, επειδή ο Αναστό είναι φίλος με το Μαχλά δεν τον θέλανε οι άσχετοι της διοίκησης. Και μ αυτά κι αυτά θα παίζουμε και του χρόνου στη Γ΄ (αν δεν πέσουμε τοπικό). ΝΤΡΟΠΗ!!!

    2. Το πρόβλημα είναι μεγάλο και αφορά εξολοκλήρου τη διοίκηση.
      Αν δεν θέλανε Αναστό υπάρχουν και άλλοι καλύτεροι. Αλλά πήραμε τελικά τον αρμένη που προφανώς λόγω αμπαλωσύνης της διοίκησης που τον ακουγε , μιας και οι παίιχτες που έφερε δεν ήταν και κάτι το φοβερό…από οικονομικής άποψης, και του χρόνου αν και εφόσον ανέβαιναν θα θέλαμε πάλι 15 παίχτες μπας και παμε ξανά στην Σ.Λ….. Ενώ το παραδείγματα του Αρη είναι όσο πιο νωπό γίνεται….που πάθανε και μάθανε ότι θα πρέπει να ρίξεις ΧΡΗΜΑ γιατί οι τζάμπα μάγκες πέθαναν…Αν και καθυστεριμένα δείτε το ροστερ του ΑΡΗ και το δικό μας να γελάσετε με την καρδιά σας…. Να μην πω δε ότι είχαμε και τους παίχτες αλλά τους αφήσαμε μεσα από τα χέρια μας για να πάνε όλοι παρέα να βγάλουν τη Λάρισσα κατηγορία……ΕΕΕ ρρεεεεε σφαλιάρες!!!!

  10. Αφού χάθηκε ο Αλενατορε (για φέτος), υπάρχει ο Πατεμτζης και ο Ταουσιανης που έχουν δώσει δείγματα γραφής και είναι και ομιλητες…

  11. Ντροπή ξεφτίλα και για κλάματα κάνετε κυριοι παραγοντες του οφη και οπαδοί αυτού παραγοντες διότι διαχωρίζονται λάθος τα πραγματα ωπος για παράδειγμα λαθος κινήσεις σε παίχτες και προπονητες και οι δε οπαδοί του οφη γιατη το αφήνουν να περνά έτσι. Δεν μπορείτε κύριοι να χάνεται απο καφενεία μια ομαδα που έπαιζε Α εθνική και στην Γ να μην μπορείς να παρεις 1 νίκη. ΝΤΡΟΠΗ που αυτη η ομαδα ερχόταν 1η σε πληρότητα γηπέδου στην ελλαδα να κανετε τον κόσμο να σταματήσει να έρχεται. Ας καταλαβουν κάποιοι άνθρωποι οτι ο ΟΦΗ ειναι τροπος ζωης σε ολο τον κωσμο ξερουν τον ΟΦΗ και την ΚΡΗΤΗ και τωρα γελαν μαζι μας τα χωριουδάκια και πανηγύριζουν λες και πηραν κύπελλο. Φιαξτε τα πράγματα αλλιώς οποίος δεν μπορεί να φυγει. Πλέον εχω ενα όνειρο να δω τον οφη μου ξανα στην Α ΕΘΝΙΚΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seventeen − 4 =