Σαρρής

Gentikoule.gr / 12/04 17:13

Πίσω από τις λέξεις του «Παπ»

Έβγαλε ειδήσεις η συνέντευξη του Παπαδόπουλου. Και ήταν και πολλές που αποκρυπτογραφόνται. Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule.

Μανώλης Σαρρής / 07/04 16:21

To πνεύμα του τον οδηγεί

Τρεις μήνες πέρασαν μα κανένας δεν τον ξεχνάει. Μόνο μια αόρατη δύναμη μπορούσε να εμπνεύσει όλους όσους είναι στον ΟΦΗ για να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει προβλήματα που έμοιαζαν αξεπέραστα. Η αύρα του Ευγένιου Γκέραρντ συντροφεύει τον ΟΦΗ. Σχολιάζει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Μανώλης Σαρρής / 31/03 22:40

Σε τρία χρόνια πίκρας μπαίνουν ΤΕΛΟΣ!

Είδα παίκτες και προπονητές να κλαίνε. Είδα κόσμο να περηφάνεια και να φωνάζει. Αυτό είναι ο ΟΦΗ. Σχολιάζει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 30/03 13:30

Βρε μπαγάσα περνάς καλά εκεί πάνω;

Εννιά χρόνια χωρίς τον Θοδωρή Παπαδόπουλο και ο Μανώλης Σαρρής βγάζει από το αρχείο του ένα κείμενο για τον άνθρωπο που το όνομα του χαρακτήρισε το οπαδικό κίνημα του ΟΦΗ.

Gentikoule.gr / 29/03 17:29

Η «χρυσή» ευκαιρία του Σαββάτου

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στο +10 από την τρίτη θέση και το Σάββατο έχει την χρυσή ευκαιρία να καθαρίσει μια και καλή  με την υπόθεση άνοδος. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 25/03 00:22

Ο φετινός ΟΦΗ έχει πολλά κιλά…

Θέλω να γράψω για τον εξωπραγματικό Κουτσιανικούλη, για τον μαέστρο Λεάλ και τον απίστευτο Ντίνα. Όμως αν το κάνω από την άλλη θα αδικήσω όλους τους υπόλοιπους για μια ομάδα που κάνει υπερήφανο τον κόσμο της. Σχολιάζει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.